Månedens forsinkede juni lingeri

Månedens forsinkede juni lingeri

1.Safona bh uden vattering M/ halssmykke 2.Safona string 3.Tezea push-up bh  4.Tezea brasiliansk trusse

Månedens forsinkede juni lingeri

Månedens forsinkede juni lingeri

Jeg er blevet ret forsinket med stort set alt under eksamens perioden, især da billederne helst skulle tages et sted bestemt sted. Men nu er de her endelig!

For et par måneder siden holdt House Of Lingerie, en afstemning om hvilket sæt undertøj jeg skulle vælge. Det lyserøde Safona  eller der grønne Tezea. Jeg havde selv en ret klar mening, om hvad jeg helst ville have. Men når man holder en afstemning, bliver det jo ikke nødvendigvis, som man helst selv vil have det! Jeg fik dog begge sæt alligevel. hæhæ

Folk valgte det lime grønne sæt, hvilket overraskede mig, da jeg havde regnet med alle andre havde samme mening som jeg selv. Haha. Jeg have en ide om, at folk synes det var kedeligt. Men tværtimod, folk synes det var virkelig fint. Måske også fordi, at det var lidt mere hverdagsagtig end det andet og begge sæt trods alt er ret forskellige. Når jeg kigger på undertøj, vurdere jeg også altid ud fra, hvad jeg synes er pænest og ikke ud fra hvad der måske, er mest behageligt at have på. Hvilket nok er derfor, at jeg har så meget undertøj, som jeg ikke bruger særlig ofte…hmm

Og selvom Tezea sættet ikke havde været mit første valg, må jeg indrømme, at tvivlen er ved at komme mig til gode. Bhen er super behaglig, at have på og sidder rigtig pænt. Og så er farven rigtig sommerlig. Desuden er der en ret stor forskel på kedeligt og enkel. Og når man kigger lidt nærmere på det, har det nogle rigtig smukke blonder.

Angående safona sættet, som jeg har været forelsket i siden altid, så er jeg stadig vild med det! Især på grund af det fine “halsmykke” som følger med. Jeg elsker selv detaljer og kan stort set aldrig få for mange. I hvert faldt når det gælder mit undertøj. Og selvom bhen er uden vattering, er jeg stadig ret vild med den. Jeg foretrækker normalt bher med vattering, da jeg føler mig mere selvsikker, med lidt fyld i.

Alle var ret enige om, at det skulle være det grønne, men nu har jeg fået begge sæt på, så i må endelig skrive en kommentar til hvilken i synes klæder mig bedst<3

Månedens forsinkede juni lingeri

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.