Månedens lingeri: blå detaljer

Månedens lingeri: blå detaljer

Månedens lingeri: blå detaljer Månedens lingeri: blå detaljer

Jeg må jo indrømme de her billeder er ikke 100% nye, da jeg har lyst hår på billederne. Men som blogger prøver jeg så vidt mulig, at være på forkant, og så nogle gange kommer der nogle nye ting op, der gøre at der lige bliver rykket lidt i mine planer. Jeg har som regel ikke fast en plan over indlægene, men typisk en ide om hvornår det forskellige ting skal komme ud. Og så nogle gange kommer der lige et samarbejde, og så bliver det prioriterer først.

Jeg købte undertøjet, fordi jeg synes, det er rart med nogle farver. Jeg elsker farver og undertøjet har en dejlig og meget prangende blå farve. Jeg tænker faktisk ikke, at det er noget jeg ville gå i til hverdag, da jeg tænker alle de strappy details bliver lidt irreterende, men jeg elsker detaljer på undertøj, man kan bruge i sine outfits, både når man vil gøre lidt ekstra ud af sig selv eller når man skal i byen. Og så elsker jeg at de strappy details ikke er sorte, at at detaljerne på trusserne understreger ens former rigtig fint.

Der er efterhånden ved at være lidt tid siden jeg købte det, derfor har Asos det heller ikke længere, så jeg har i stedet fundet nogle andre bh`er der minder om og som kan noget af det samme som den bh, jeg har på kan. Alle dem jeg har fundet er på tilbud, hvilket jo altid er meget rart.

Månedens lingeri: blå detaljer1. 86,- 2.48,-3. 75,-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.