Månedens lingeri: Black & Classic

Månedens lingeri: Black & Classic

Månedens lingeri: Black & Classic

Månedens lingeri: Black & Classic

Månedens lingeri: Black & Classic

Et klassik og pænt hverdags sæt. Ofte fravælger jeg sort lingeri, fordi når jeg endelig skal have noget nyt lingeri, må der også godt ske noget. Jeg tænker ofte sort lingeri bliver for kedeligt, men det er sjovt nok sort lingeri, jeg føler mig allerbedst tilpas i.

Bhen sidder rigtig pænt over barmen. Den skubber barmen lidt op og gør, at den synes mere rund. Så det er jo skønno. Bhen giver rigtig meget støtte, så den er perfekt, hvis man har en lidt større barm, som har brug for lidt ekstra støtte.

Sættet er fra siden Lovely Lingerie. Lovely lingerie er et nystartede lingeri firma. Jeg er altid glad for at starte nye samarbejder og det fryder mig altid sådan, når jeg finder en ny dansk lingeri forhandler! Er der noget bedre? Jeg synes altid det er rigtig sjovt,  at man får lov til at følge med i et nyt firmas udvikligen.

Billederne er som de plejer ikke redigeret. Jeg synes altid jeg finder lidt fedt, lidt folder og så videre, når jeg kigger billederne igennem. Jeg har tit været i tvivl, om jeg skulle redigere disse små ting væk, men jeg bliver altid enig med mig selv om, at det er vigtigere folk ser den rigtig Michelle i stedet for et glasbillede. Det kan godt være glansbilledet er flot, men det er ikke ægte.

Efter første gang jeg tog beslutningen, om ikke at ændre på den slags, har jeg fået det meget bedre med min krop.  Der er muligvis lidt folder hist og her, men det er naturligt, og hvis jeg havde dem, ville jeg ikke være et menneske. haha.

Alt i alt er ret jeg vild med billederne og sættet.  Det hele fungere ret godt sammen. Hvis i er vild med sættet kan i købe det lige nu på udsalg her og her.

Hvad synes i om lingeriet?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.