Månedens lingeri -Fifty Shades Darker

Månedens lingeri -Fifty shades Darker

Månedens lingeri -Fifty Shades Darker

Månedens lingeri -Fifty Shades Darker

Månedens lingeri -Fifty Shades Darker

 

Blev det allerede tid til månedens lingeri igen? Ja, det gjorde det vist. Eller det vil sige Månedens lingeri kommer ud lidt før i denne måned, så det kan passe med Fifty Shades Darker kommer ud!

Sættet jeg har på er fra Shiny.dk, af mærket YAS. Sættet er et behageligt hverdags sæt. Sættet er meget enkelt, hvilket også er derfor, jeg lige har taget en “diamant” choker på for at gøre det Fifty Shades agtigt.

Det første der slog mig i øjnene, da jeg fik sættet, var at, det så ret stort ud. Både trusserne og braletten. Men det passede. Elastikken er ret stram i trusserne, og da jeg først fik dem på, sad det da også lidt ud over det hele. Mit fedt altså. Så jeg gjorde elastikken våd og bandt den om mit tørrestativ, så den kunne udvige sig lidt. Jeg kunne selvfølgelig have bedt om en større størrelse, men jeg tror trussen bagtil havde siddet løst så…not sexy

Sættet er måske ikke, det alle ville kalde et sexet sæt. Men det er også forskelligt, hvad der gør at man føler sig sexet. Er det noget flot lingeri, med uanede mængder af blonder, og at man bliver trukket sammen de rigtige steder og popper ud de rigtige. Eller er det, at du føler dig godt tilpas? Det her sæt er beregnet til pigen, der går op i at føle sig godt tilpas. Sættet er dog stadig lidt pyntet med nogle fine blonder ved barmen, og bagpå trusserne som stadig gør det feminint. Der er hverken bøjler i eller push-up. Det gør den super behagelig at have på. Og støtter også super fint. Nu har jeg heller ikke så meget, der skal støttes, så det gør sagen lidt lettere.

Jeg syntes sættet er rigtigt sødt, og det gør måske også op med at alt ikke behøver være overdyndet med blonder og mønstre for at være sexet. Måske fordi det at føles sig sexet, ikke handler så meget om hvordan man ser ud, men mere om en følelse man har.

GIVE AWAY

Hvis i har lyst til at vinde sættet kan i lige nu hoppe ind på instagram og vinde sættet. Der står også meget mere om hvordan i deltager. I kan tjekke det ud her

Hvis i har lyst til at købe sættet, kan i finde braletten her og trusserne her.

Mys mys

——Sponsoreret af Shiny.dk——

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.