Månedens Lingeri -perfekt til påske

Månedens Lingeri -perfekt til påske

Månedens Lingeri -perfekt til påske

Månedens Lingeri -perfekt til påske

Så blev det fredag, og langt om længe månedens lingeri. Jeg har glædet mig, som et lille barn til det her. Eller jeg glæder mig jo altid til Månedens lingeri, men særlig i denne måned er jeg særlig glad.

Jeg har fået æren af at præsentere dette fine sæt for jer fra House of Lingerie. Jeg har før nævnt House of Lingerie, og har lige nu et samarbejde med dem. House of lingerie sælger adskillige luksuriøse lingeri brands som Escora, Dita Vin Teese, Wiesmann, Sapph og så selvfølgelig Ewa Bien som er det, jeg har på. De sælger kvalitets lingeri med ægte franske og italienske blonder. House of Lingerie har strenge kvalitetkrav og det vil sige at alle deres produkter er fri for kemikalier. Deres mission er at få alle kvinder uanset størrelse til at føle sig smukke, selvsikre og sexede. Hvilket de gør ret godt.

Månedens Lingeri -perfekt til påske

Og nu til det indlægget skal handle om. Nemlig mit fine Safona sæt. Ved først øjekast ville man umiddelbart sige sættet var lilla, men det er faktisk fuchsia, som er en mere varm og frisk udgave af lilla. Så lærte vi lige det.

Det var meget bevidst, jeg valgte dette sæt over de andre smukke sæt i Safona-kollektionen fra Ewa Bien. Alle de andre sæt er også super smukke, men jeg synes detaljerne både på overdelen og hofteholderne var så fine. Sættet er også i sort, men jeg synes fuchisia var et lidt mere spændende valg. Det var i hvert fald noget, jeg ikke havde set før. Og bhen er utrolig behagelig at have på, selvom der er en bøjle i.

Månedens Lingeri -perfekt til påske

Jeg tror mange, når de køber undertøj går meget op i, at det er behageligt at have på, og at man kan bruge det til hverdag. Men når jeg skal vælge undertøj, prøver jeg altid at finde nye og spændende sæt, noget som jeg måske ikke har prøvet før. Lidt ligesom når man står i en slikbutik, og man skal bare prøve det hele. Borset fra at lingeri er meget dyrere. I kan finde sættet jeg har på her.

I ved jo jeg elsker lingeri der også kan bruges som accessories, og i Safona-kollektionen havde de to andre sæt, som var virkelig fine. Jeg er dog ikke så vild med hipsters, da mine hofter i forevejen er ret brede, og i et par hipstere bliver det bare endnu værre. Begge sættene er så fine at jeg næsten fortryder jeg ikke valgte et af dem i stedet for. Eller jeg er måske mest bare ked af, at de ikke sendte mig alle deres produkter! Haha

Månedens Lingeri -perfekt til påske

1.Her 2.Her

Den fuchsia farve passer super godt til årstiden som vi går i møde, og ville være super fin under til tynd lidt nedringet top eller tynd sweater.

Hvad synes i om sættet?

God weekend til jer derunde <3

——Indlægget er lavet i samarbejde med House of Lingerie——

2 Comments

 1. Oy
  marts 31, 2017 / 5:04 pm

  Hvor er du fin! Sættet er virkeligt smukt på dig! :*

  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   Forfatter
   april 1, 2017 / 5:07 pm

   Hvor du sød <3 Tusind tak :3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.