Månedens lingeri -som jeg selv har designet!

Månedens lingeri -som jeg selv har designet!

Månedens lingeri -som jeg selv har designet!

Månedens lingeri -som jeg selv har designet!

Månedens lingeri -som jeg selv har designet!

Månedens lingeri -som jeg selv har designet!

Månedens lingeri -som jeg selv har designet!

 

Så kommer vi efterhånden til det igen! Månedens undertøj! Jeg har glædet mig som et lille barn til det! Nu har det også været alt for længe undervejs, hvis jeg selv skal sige det. Men det er man, jo ikke altid selv herre over.

Hele processen tog desværre ret lang tid, da det først var meningen, den skulle have været hel postkasserød, men rød er ikke bare rød, og det var ikke lige så nemt, at skaffe røde blonder og røde stoffer der passede sammen. Så farverne endte med at blive sort og bordeaux. Personlig er jeg ret tilfreds med resultatet, da farverne ikke er så prangende, hvilket jeg egentlig er meget glad for.

Jeg synes sættet er ret cute, især detaljen med det også er en choker. Da vi designede det lagde vi rigtig meget vægt på, at det var meningen at det skulle ses. Det var nemlig meningen, at det skulle fungere mere som et accessorie end en bh. Det er ikke bare en bh, der er lavet for, at skulle gemmes væk. Undertøj bliver jo som regel lavet til, at det skal holde noget på plads og helst ikke ses af en masse. Men denne bh skal ses. Generelt er jeg ret stor fan af lingeri, som er lavet til, at man skal kunne se det. Jeg har den også på i et dagens outfit indlæg, i kan tjekke det ud her.

Trusserne er blevet lavet bevidst i blonder bagpå, med en slags rund kant. Det er sådan slags trusser jeg føler mig pænest i og jeg synes også det komplementere end popo bedst, da den kommer til at synes mere rund. Hvilket man jo gerne vil have!

Jeg har jo som sagt designet sættet sammen med Nedergaard Intimates som er startet af en ung kvinde fra Aalbrog der syer meget feminint og også ofte ret modigt undertøj. I kan tjekke hendes instagram ud her.

I skal hænge på, for imorgen får i nemlig mulighed for at vinde et af de to sæt jeg designet sammen med Nedergaard Intimates. Hvis i ikke lige kan huske, hvordan det så ud kan i tjekke det ud her, ellers kommer der også billeder af det imorgen <3

PSSTTT!! Og så er der også blevet fundet en vinder af Elizabeth Arden parfumen! Det blev Betty Jacobsen. Tillykke! Du vil modtage en mail.

Mys mys alle sammen og god weekend <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.