Månedens lingeri -stilfuldt til enhver lejlighed

Månedens lingeri -stilfuldt til enhver lejlighed

Månedens lingeri -stilfuldt til enhver lejlighed

Yes yes yes så er det tid til månedens lingeri. Dette fine beigesæt bliver forhandlet hos Houseoflingerie.com og er fra mærket Ewa Bien. Igen er vi over i nogle sommer/forår farver. Sættet her er meget mere sart, end sidste månedes sæt fra House Of Lingerie, som var meget mere prangende i sin lilla farve. Hvis i ikke fik det set kan I tjekke det ud her.

Sættet er ved første øjekast ikke noget specielt. Det blev i hvert fald først specielt for mig, da jeg fik det på. Sættet har utrolige fine broderier og enkle detaljer, som gør det specielt. Især de små huller på trussen er utrolig fine. Og så er det rigtig behageligt at have på.

Bhen sad rigtig fint, med push-up, som man kan tage ud. Jeg synes, at det er rart med lidt vattering, også fordi jeg sjælendt til hverdag, har en bh på, som ikke har vattering. Trusserne er også super behagelige at have på, hvilket var en dejlig overraskelse, da den type trusse, normalt ikke er den mest behagelige.

Månedens lingeri -stilfuldt til enhver lejlighed

Jeg elsker virkelig dette sæt, der er så mange fine detaljer, og det er intet der er overladt til tilfældigheden, alt er overvejet nøje. Hvilket også gør sættet til noget særligt.

Hvis man kan lide sættet, men synes der mangler lidt mere power, kan det fåes, med diverse slags trusser til med forskellige detaljer. En af bherene havde også nogle fine stropper, plus et par super fine hofteholdere til. Den beige farve og de fine broderier gør, at sættet ikke bliver vulgært, men i stedet virker stilfuldt. Især hvis man normalt ikke, er så meget for hofteholdere, er det her sæt virkelig stilfuldt.

Månedens lingeri -stilfuldt til enhver lejlighed

Sexy & Casual

Hvad synes I om månedens lingeri?

——Sponsoreret——

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.