Månedens lingeri: The red one

Betalt indlægMånedens lingeri: The red one

Månedens lingeri: The red oneMånedens lingeri: The red oneDenne månedens lingeri er faktisk en del anderledes. Fordi sættet i sig selv har så meget personlighed og jeg ville gerne finde en vinkel på billederne, som ikke var for vulgær. Men jeg kan lide sættet og formålet med Månedens Lingeri er jo, at vise lingeri som jeg synes er flot og samtidig også vise noget forskelligt lingeri. Ellers ville det blive lidt kedeligt..

Men til den mere praktiske del. For det første, hyr dig en assistent der, kan hjælpe dig med at få det på. Da jeg først åbnede æsken, stod jeg med en bunke røde snore, jeg hverken kunne finde hoved eller hale i! Not easy! Jeg synes stropper er så fine, men jeg glemmer altid hvor laaaang tid sådan noget tager at få på.

Da jeg efter 15 minutters hårdt slid fik det sådan nogenlunde ordelig på, måtte jeg konstatere at selvom der stod “onesize” på pakken, at jeg åbenbart ikke er en onesize. Trusserne var store nok, til at jeg kunne have haft et ben mere i dem. Selvom alle snorene kan spændes ind sad det alligevel ikke hel perfekt. Jeg prøvede desperart, at få den til at sidde som på billedet men, jeg kom til sidst frem til, at jeg skulle have været 15 cm højere, hvis det skulle sidde sådan på mig, som det sad på modellen. Men det er jo en af ulemperne ved at købe undertøj fra nettet.

Jeg har dog ikke kun kritik af sættet, jeg synes stadig sættet er mega flot! Det minder mig lidt om noget fra Hunkemöllers private collections og jeg elsker jo Hunkemöller! Hvis man dog ønsker, at bruge undertøjet som et slags accessory, som jeg nok kommer til, ville jeg tage noget tøj på som sidder løst. Da noget siger mig, at det ikke er så behageligt, at have på under et par jeans.

Sættet er fra WinkWink og de sælger en del forskelligt undertøj, nok mest til at bruge sammen med en anden. Men uanset hvad i vil bruge det til, kan i finde det her.

Månedens lingeri: The red one

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.