Majsboller, småkager og tærter

Majsboller, småkager og tærter

Det er virkelig sjældent, jeg blogger om mad, men idag vil jeg gøre en undtagelse. Jeg havde en masse mad, som jeg skulle have brugt, som endte ud i jeg bagte en tærte, majsboller og småkager..Eller det vil sige, jeg bagte ikke rigtig selv småkagerne, da rullerne var fra Blomsterberg, de var sandt ned til 3kr, så jeg købte 5 ruller…haha..Det skal lige siges, mindre kan ikke gøre det, de smager ********* godt!

Majsboller, småkager og tærter

I kan finde opskriften på Broccolitærten her, jeg puttede dog ikke alt fyldt i opskriften i , fordi  jeg ikke havde det, og pointen var jeg skulle bruge de ting, jeg allerede havde. Elsker tærter, det er så dejlig frit at lave, man kan jo komme hvad som helst i. <3

Majsboller, småkager og tærter

I kan finde opskriften på bollerne her. Det skal dog lige siges at jeg erstattede 200g af melet med majsmel, for enlig er opskriften bare til almindelige boller.Dog skal man ikke putte for meget majsmel i, da det er glutenfrit og man altså risikere ens dej ikke rigtig vil hæve. Dog er det et godt alternativ, for dem som har glutenallergi at bruge majsmel.

Majsboller, småkager og tærter

Mys mys

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.