Mit besøg hos Eksklusivt Lingeries Showroom!

betalt indlæg

For lidt over 2 uger siden var jeg så heldig at få lov til at besøge eksklusivt lingeri. Jeg har længe holdt øje med virksomheden og har været ret vild med deres mærker. Eksklusivtlingeri.dk har som navnet antyder meget eksklusivt lingeri, og flere mærker som man ellers ikke ville, kunne finde herhjemme.

Mit besøg hos Eksklusivt Lingeries Showroom!

En af de specielle ting ved eksklusivt lingeri, er at du altid har mulighed, for at komme forbi deres showroom og prøve noget lingeri. Uanset hvornår man har tid, står dørene åbne for enhver, der har brug for noget hjælp til, at finde det perfekte sæt lingeri.

Jeg følten næsten jeg var med i  “say yes to the dress”, bortset fra at det var det perfekte sæt lingeri, jeg skulle finde. Jeg fik prøvet en masse forskellige sæt og endte med, at være meget i tvivl om et lilla sæt fra Aubade og et sort sæt fra Wocoal.

Da jeg først så det lilla sæt tænkte jeg faktisk, at det ikke lige var min stil. Men lige som det gælder med mad, man ikke har smagt før, skal man heller ikke dømme et sæt lingeri, før man har prøvet det. Og jeg følte mig da ganske enkelt smuk i det. Det sad lige som det skulle.  Der var push-up i bhen,  så det hele så super flot ud. Men men men….Det sorte sæt fra Wocoal sad også bare perfekt! lige der måtte jeg nok erkende overfor mig selv, at jeg var lidt for bange for at vælge noget lingeri, som jeg ikke først have tænkt var ”typisk mig”. Så jeg endte med det sorte. Som for mig var det oplagte valg. Ikke at det gør sættet mindre smukt. Men jeg har hel sikkert fået mine øjne op for det franske mærke Aubade.

Det var en super dejlig oplevelse. Jeg følte mig virkelig i gode hænder. Camilla som er ejeren var rigtig sød og meget behjælpelig. Man kunne mærke, at hun havde styr på det. Og så er det bare hel utrolig god service, at hun holder showroomet åbent, når det passer hendes kunder. Det er virkelig god stil!

Hvilket sæt kan i bedst lide?

4 Comments

  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   Forfatter
   oktober 19, 2017 / 3:25 pm

   tak <3

 1. oktober 18, 2017 / 7:21 pm

  Hvor ser det flot ud!

  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   Forfatter
   oktober 19, 2017 / 3:25 pm

   Tusind tak <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.