Når lingeri bliver til et accessorie

Når lingeri bliver til et accessorie

Når lingeri bliver til et accessorie

Når lingeri bliver til et accessorie

Når lingeri bliver til et accessorie

Når lingeri bliver til et accessorie

Når lingeri bliver til et accessorie

Støvler: her

Det er efterhånden ikke unormalt at se lingeri som et accessoire. Jeg synes, jeg ser det alle steder i gadebilledet, hvor man lige kan ane lidt af en blonde-bh. Og jeg syntes det ser så skønt ud. Jeg har valgt en farvet blonde, i stedet for sort eller hvid da jeg syntes den bordeaux passer så godt til efteråret. Braletten er fra et sæt undertøj jeg designede sammen med @nedergaard.intimates. Vi designede 2 sæt sammen, det ene er det hvide i kan tjekke ud her og det andet har jeg på på billedet. Man kan selvfølgelig ikke se det særlig godt. Men der går ikke længe før, jeg løfter sløret for hvordan det ser ud. Plus jeg har en anden stor overraske til jer!

Jeg havde svært ved at finde en udskæring der passede til blonden, da jeg ikke tror en off-shoulder top ville se så godt ud til, men samtiddig skulle det også være en forholdsvis bred udskæring, så man kunne se blonden ordenlig. Jeg synes den v-udskæring, jeg endte med at tage på passe rigtig fint til. Jeg glæder mig sådan til at vise jer hele sættet!

Over-knee-boots på 60%

Støvlerne jeg har på er fra boohoo.com, og jeg har ikke givet mere end 158,- for dem da de havde 60% på alt. De har virkelig tit 50-60% på alt, så der er ingen grund til at shoppe, derinde medmindre der er rabat. Hvis i bruger denne rabat kode: 60ALL får i 60% på alt. Jeg har været inde og kigge om der lige var noget man manglede! hihi

Tak til min søde veninde Sofie der tog billeder af mig i kulden <3

God onsdag

[wpsr_facebook]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.