Nye begyndelser

Nye begyndelser

Nye begyndelser

I sommers blev jeg færdig med min Designteknolog med speciale i Branding og Marketing Management og startede i august på overbygningen Entrepreneurship.

Jeg kunne bare mærke det sidste semester på branding, var svært at hive mig selv igennem. Motivationen var der bare ikke længere. På det tidspunkt havde jeg allerede lavet optagelsesprøven til branding på overbygningen og var faktisk også kommet ind, da det gik op for mig at jeg hellere ville ind på Entreprenuership.

Når man kan mærke motivationen er væk, er det måske også på tide at give slip og gøre noget andet. Jeg ved heller ikke om Entreprenuership er det 100% rigtige for mig, men det er mere rigtig for mig end branding. Jeg overvejer dog stadig om jeg skal noget, der er mere kreativt.

Foruden det har jeg pakket alle min ting sammen og er flyttet til Århus. Jeg har boet i Herning de sidste 2 år og selvom jeg godt kan lide Herning, må jeg dog erkende, at jeg ikke har været glad for at bo der. Da jeg flyttede fra Århus til Herning for 2 år siden, gav det god mening, da det økonomisk og rent praktisk havde nogle fordele. En af de største fordele ved at flytte tilbage til Århus er, at jeg er kommet til at bo tæt på en masse veninder, hvilket er mega dejligt.

Og så jeg er jeg lige startet på et sykursus. Jeg ville gerne have noget kreativt i mit liv og så virkede det, som en god ide at melde mig på et kursus, så det bliver en fast del af min hverdag. Jeg har også efterhånden en ret stor bunke genbrugstøj, der lige skal syes lidt til eller om, før jeg kan bruge det. Ellers tænker jeg også jeg skal til, at sy noget lingeri igen.

Og så står min blog også over for en lille renovering! Jeg glæder mig til, at se det færdige resultat! Jeg har længe overvejet at få gjort noget ved udseendet, men jeg er en spade til sådan noget! Så nu har jeg fundet nogle til at gøre arbejdet for mig. haha

Så en masse nye begyndelser!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.