Den perfekte gave til makeup allergikeren

Den perfekte gave til makeup allergikeren1.Concealer 2.Læbepleje 3.Kabuki Brush 4.Bronzer 5.Cheek Brush

Hvis ikke du har hørt om mærket Miild endnu, er det et absolut must for dig! Ikke kun fordi de laver økologiske produkter uden allergifremkaldende stoffer og kemikalier, men også fordi der er mange kvinder der ikke kan tåle makeup. Og selvom vi kan tåle makeup er der typisk en masse usunde stoffer i. Kroppen optager ca. 60% af alt hvad vi smører på huden så uanset hvad, er det altid en god idet at omgive sig med produkter, der ikke skader din hud, især da man bære makeup mange timer hver dag.

De to kvinder der står bag mærket har selv mærket på egen krop ikke, at kunne tåle makeup og har ud fra det skabt nogle produkter ud fra det.

De er gennemsigtige i deres markedsføring og er ærlige om hvordan og hvad der er i produkterne. Deres ingredienser består af bla. andet ricinusolie, sheasmør, abrikoskerneolie, solsikkeolie, olivenolie og sød mandelolie. Og på deres produkter er ingredienslisten oversat, så man kan se, hvad der er i deres produkter. Og det synes jeg er super fedt.

Det er en perfekt gave til alle kvinder, der enten har allergi eller bare ønsker at bruge produkter der ikke skader huden.

Glædelig 14 december

 

 

6 Comments

 1. Sofie B
  december 14, 2017 / 6:32 pm

  Jeg gætter på at indgredienslisten kun er på dansk, da det er et dansk mærke

  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   Forfatter
   december 17, 2017 / 6:37 am

   Ja, eller sådan så det i hvert fald ud inde på deres side:)

  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   Forfatter
   december 17, 2017 / 6:36 am

   De står hel sikkert også på listen over ting jeg må prøve i det nye år! <3

 2. december 16, 2017 / 3:06 pm

  Jeg døjer ikke med allergi ved make-up brug, men har Miild på ønskelisten, da jeg har hørt så meget godt om det! Plus, som du siger, er det jo altid en god idé at bruge make-up uden alt muligt mærkeligt i. 😀

  http://nouw.com/satinawandel

  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   Forfatter
   december 17, 2017 / 6:39 am

   Ja, det jo jo altid en god ide at begrænse sit kemi forbrug! <3 Så glæder jeg mig til at høre om du så også får det og hvordan produkterne er at bruge 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.