Photoshoot med en kvindelig boudoir fotograf

 

Hvis i har fuldt lidt med på min instagram så ved i at jeg i torsdags var i Aalborg og få taget nogle billeder hos Stine som er en professionel boudoir fotograf. Jeg var så glad da jeg tog derfra, at jeg vil dele oplevelsen med jer.

Jeg kontaktede Stine for et par måneder siden, da jeg gerne ville prøve at få taget nogle Boudoir billeder af  kvindelig fotograf og faldt over Stines hjemmeside boudoirstudio.dk.

Jeg blev hurtig forelsket i Stines billeder pga. den antikke og vintage stil hun havde. En stil der er svært at få på et billede, hvis man ikke lige ejer et slot.

Photoshoot med en kvindelig boudoir fotograf

Jeg ankom til Stines studio 10:30. Det første der slog mig, da jeg åbnede døren indtil studioet, var hvor dejlig varmt det var. Skønt! Jeg følte med det samme, at der var tænkt på mine behov. Det kan godt blive koldt at få taget billeder i lingeri, så det var virkelig dejligt, at jeg ikke behøvede at stå og fryse. Det næste jeg fik øje på, var hvor fint studiet var med antikke møbler og forskellige baggrunde.

Jeg viste Stine de 3 forskellige lingeri sæt jeg havde med og vi blev enige om hvilke miljøer der passede bedst til de forskellige sæt. Stine bølgede hurtigt mit hår, så det fik lidt mere fylde og så var vi klar.

Under hele photoshootet var Stine rigtig god til at fortælle, hvor jeg skulle kigge hen for, at lyset fladt på den bedst mulige måde og hjælpe med at gøre mine poseringer lidt bedre. Jeg har fået taget billeder før i lingeri, en del gange endda og jeg kommer tit til at vælge poseringer, som jeg føler mig tryg ved. Stine var rigtig god til at udfordre mig og til at guide mig i, hvad der fungerede godt.

Jeg er virkelig glad for, at jeg valgte at tage turen til Aalborg, for at få taget billeder af en professionel kvindelig fotograf. Det gjorde, at jeg følte mig meget tryg. Stine var både sød og professionel. Jeg vil virkelig anbefalede hende, hvis man gerne vil give en mere personlig gave til sin udkårne eller hvis man trænger til et selvtillidsboost. Jeg elsker selv at få taget billeder af lingeri, da det får mig til at føle mig smuk. Og nogle gange er det eneste, man har brug for, et billede af sig selv, hvor man både føler sig og ser smuk ud.

I løbet af næste uge modtager jeg de uredigerede billeder og skal så til at vælge hvilke, der skal redigeres. Jeg glæder mig som et lille barn!

god weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.