Så blev man undertøjsdesigner!

Så blev man undertøjsdesigner!

Så blev man undertøjsdesigner!

Så blev man undertøjsdesigner!

Så blev man undertøjsdesigner!

Så blev man undertøjsdesigner!

Så blev man undertøjsdesigner!

Så blev man undertøjsdesigner!

I går har jeg lige været et smut i Ålborg, for at besøge Mette som er indehaver af lingeri brandet Nedergaard Intimates. Hun syer og designer selv undertøjet ud fra hendes egen fantasi. I kan tjekke hendes kreationer ud på instagram her eller på hendes Etsy her.

Jeg var i Ålborg ved en 13 tiden igår, hvor Mette var så sød at komme og hente mig på stationen, så vi kunne følges ud til hendes lejlighed. Jeg havde været ret nervøs, for at skulle mødes, da jeg var bange for, at vi ikke ville fungere sammen. Jeg er af den mening, at for at kunne lave et godt samarbejde, er det vigtig at begge parter er åbne overfor ideer og inputs og ikke mindst hinanden. Mette var meget imødekommende og snakkesalig. Akavet stilhed behøvede jeg ikke være bekymret for i hvert fald. Da vi var kommet hjem til hendes lejlighed, viste hun mig alt det undertøj hun havde syet, og et øjeblik var i tvivl, om jeg var kommet i himlen! Jeg tror aldrig, jeg har set så meget flot undertøj samlet på et sted før!

Vi havde en super hyggelig dag med massere af undertøj, kaffe og snak. Lidt senere kom hendes veninde sammen med hendes al for nuttede lille hund. Efter vi var nogenlunde færdige med undertøjet smuttede vi en tur ind til byen for at få os noget mad. Og så smuttede jeg ellers hjem ved en 21 tiden.

Jeg havde en dejlig dag igår, og jeg føler mig utrolig priviligeret at Mette gider arbejde sammen med mig, om at lave noget fint undertøj. Især at jeg fik lov til at sætte mit eget præg på det. Jeg har været med til både at bestemme, farver, materialer, design osv. Og det har bare været så hyggeligt. Vi arbejde utrolig godt sammen om det, og kom begge med massere af inputs. Men det kommer nok af, at vi begge har en stor kærlighed til lingeri. Haha. Jeg var i hvert fald så glad for, at hun gad at bruge en hel dag sammen med mig, på at designe mit eget lingeri. Jeg har altid været hel vild med lingeri, og som yngre drømte jeg om at blive Victoria Secret model..(det gør jeg stadig). Men prøv at tænk på at leve af at se godt ud og rende rundt i flot undertøj? Ja tak! Det kunne da være en drøm! Men lige nu er min mere realistiske drøm bare se det flotte undertøj Mette har lavet til mig <3 Og så selvfølgelig vise det til jer! <3

Vinder af Give away

Vinderen af parfumen og bodylotioen fra Juicy Couture blev Lotte Rye <3

Mys mys <3

[wpsr_facebook]

2 Comments

  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   Forfatter
   juli 8, 2016 / 2:40 pm

   Mange tak 🙂 Er også meget glad! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.