Samarbejde: At få nyt liv i brugt tøj

Samarbejde: At få nyt liv i brugt tøj

Samarbejde: At få nyt liv i brugt tøj Samarbejde: At få nyt liv i brugt tøj

Samarbejde: At få nyt liv i brugt tøj
Jeg har endelig fået afleveret min afsluttende opgave på min AK. Og jeg har endelig overskud til at tænke på andet end at skrive opgave. Thank God!

Som jeg også skrev på min instagram story, kunne jeg først tage billederne af det meget smukke og fine sæt Jennifer har syet til mig, efter at jeg havde fået afleveret min opgave. Jeg kunne i princippet godt, bare have taget et med min IPhone, men jeg vil gerne give mig god tid til, at få taget nogle gode billeder.

Hvis i har set hele historien på Jennifers og min instagram story så ved i, hvad det her handler om, men hvis i ikke har fuldt med på instagram, vil jeg lige kort opsummere det. I kan selvfølgelig også smutte ind på instagram og tjekke det hele ud på @byjenniferfletcher og @Michellerdk 

Jennifer og jeg har haft et samarbejde. Jennifer syer og designer en masse fine designs, som man kan købe via hendes instagram. Samarbejdeet er gået ud på, at jeg skulle finde noget tøj fra en genbrug. Så skulle jeg sende det til Jennifer, og hun skulle sy det om til noget nyt og derefter sende det tilbage til mig. Så skulle jeg tage nogle outfitbilleder og vise det frem på min blog og på min instagram.

Sættet endte med at blive rigtig fint. Jeg elsker sæt og co-ords. Især fordi at selvom det er et sæt, kan man bruge det på vidt forskellige måder. Og jeg er hel vild med nederdelen, fordi den er så sommer agtigt. Jeg har en udødelig kærlighed til crop tops og jeg elsker, at have en midi nederdele på til. Det ser altid godt ud efter min mening.

Samarbejdet kom lidt ud fra den ide at, ville vise at nyt ikke behøver komme fra en almindelig tøjbutik. Men at man sagtens kan være kreativ, når man skal have noget nyt tøj, og så synes jeg er det er rimelig nice, at man kan have noget som ikke alle andre har, og at det er syet specielt til en. Jeg har heller ikke vidst hvad hun har syet, så det har virkelig være spændende at gå og vente på. Hele det med at få nyt tøj, blev virkelig en sjov oplevelse.

Hvis i kan lide designet kan i smutte ind på Jennfifers instagram som hedder @byjenniferfletcher og se hende kreationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.