Smuk badedragt fra Change

Indlægget indeholder reklamelinks

Reklamelinks er markeret med *

Smuk badedragt fra Change

Jeg har fået den her smukke badedragt i et samarbejde med Change. Jeg har på mine lidt ældre år genvundet kærligheden til badedragter. Jeg synes, der er noget meget feminint og elegant ved badedragter. Og så føler jeg mig også bare lidt bedre tilpas i en badedragt. Måske fordi man ikke er lige så nøgen? Jeg er altid ret selvbevidst på stranden. Det lyder måske lidt underligt, når nu min blog er fyldt med let påklædte billeder af mig. Men der er lidt forskel på, at gå rundt på en strand i bikini og så få taget billeder i lingeri på mit værelse. Jeg har meget mere kontrol over situationen, der er en del færre mennesker og jeg bestemmer selv, hvad det er jeg gerne vil have folk skal, se når jeg ligger et billede ud.

Smuk badedragt fra Change

Badedragten er rigtig god fordi den er i et klassisk design, der bare ser skønt ud og fremhæver ens former på en god og sexet måde uden at være vulgær. Og så er det jo oplagt, når man har en så smuk badedragt som denne, at bruge den til andre ting en bare til at bade i. I dette tilfælde at style den som en bodysuit.

Smuk badedragt fra Change

Jeg har stylet badedragten som et ferie outfit. Lidt en blanding mellem et jeg-skal-til-stranden og  jeg-skal-up-og-spise-på-en-hyggelig-græsk-restaurant. Selvom jeg ikke selv skal på ferie i år, har det danske sommervejr alligevel formået at få mig til at føle jeg er i et lidt varmere land. Og det giver mig altid lyst til at klæde mig sommerligt. Selvom jeg stadig er lige så bleg som da sommeren startede. haha

Change har også andre skønne badedragter i kan tjekke ud her*

Mys

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.