Smuk som en vinterhave

For første gang siden jeg er flyttet hjemmefra, hvilket efterhånden er 4 år siden, har jeg endelig fundet ud af hvilken stil jeg vil have og har første gang følt mig virkelig motiveret for at indrette mit hjem på en måde som gør mig glad.

1.Glas 39,95,- 2.Servietter 19,95,- 3.salt & pebersæt 199,- 4.Karaffel 129,- 5.Glasbrikker 139,-

Da jeg skulle finde inspiration, tænkte jeg på hvilket sted jeg syntes var allersmukkest og mine tanker blev ved med, at finde tilbage til Glyptotekets smukke vinterhave. Det er jo det mest eventyrlige sted og jeg elsker at være der! Og jeg vil så gerne have noget af den eventyrlige have ind i mit hjem.

1.Bambusbord 1799,- 2.Trane 229,- 3.Krukke 78,- 4.Rumdeler 429,- 5.Spejl 479,- 6.Lysestage 229,- 7. Vægdekoration med kroge 229,- 8. Ionisk søjle 279,-

Jeg har fundet en masse ting i guld, og en masse ting med dyr og planter og bambus/træ. Jeg har efterhånden brugt en del timer, på at surfe nettet tomt for alle de ting jeg synes passede ind i denne stil. Jeg kunne sagtens købe mig fattig i alle disse smukke og meget unødvendige ting. Indtil videre har jeg dog fået købt glassene med guldkant, lysestagen der er formet som en ananas, badeforhænget, toiletbørsten og vasketøjskurven.

1.Badeforhæng 75,- 2.Vasketøjskurv 129,- 3.Toiletbørste 75,- 4.Ringe til badeforhæng 5.Tandkrus 69,- 6. Gæstehåndklæder 69,-

Jeg er hel forelsket i den ioniske sølje, flamingo salt & peber sættet og spejlet. Men det må nok blive et julegave ønske da, jeg efterhånden er ved, at have brugt en del penge på andre lidt mere praktiske ting så som et nyt tøjstativ, et køkkenbord, knage til jakker, rullebord, et stort spejl og bedrollers osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.