Smukt vinter lingeri

Indlægget indeholder reklamelinks
Reklamelinks er markeret med *Smukt vinter lingeri

Smukt vinter lingeri

Her på det sidste har der været en del lingeri på bloggen! Og der kommer faktisk kun mere de næste uger.

I dag vil jeg fortælle lidt om det smukke lingeri jeg har modtaget fra Hunkemøller*. Det er fra kollektionen Doutzen`s stories. En kollektion som er virkelig smuk her til vinter. Jeg er vild med kombinationen af sorte og blå blonder og velour.

Jeg valgte en longline bh*, hofteholdere*, hipsters* og selvsiddende strømper*. Jeg elsker virkelig alt lingeri, men jeg føler mig altid smukkest i longline bher og hofteholdere. Longline bh`en er uden push-up hvilket jeg synes er skønt, da det ikke lige er altid, man vil have en masse push-up.

Jeg valgte selvsiddende strømper til i stedet for almindelige strømper. I selvsiddende strømper sidder der noget gummi på indersiden af blonden, så de sidder fast hvorimod strømper, der er beregnet til at blive holdt op af en hofteholder ikke har. Jeg har nogle gange oplevet hofteholderen er begyndt at glide ned, så derfor foretrække jeg at strømperne sidder ordentlig fast, så derfor vælger jeg de selvsiddende i stedet for. Og så valgte jeg dem, fordi de har nogle smukke dekorationer.

Jeg er virkelig tilfreds med billederne og de smukke farver og detaljer fremstår tydeligt på billederne.

mys

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.