Test af forskellige selvbrunere

Test af forkskellige selvbrunere

og lægret mørk ud, men når den først er lagt ser den ikke så mørk ud. Jeg fik en rigtig lækker kulør og ingen plamager. Den eneste ulempe var den tørrede min hud en hel del og jeg fik lidt plamager i ansigtet. Så jeg bruger Lancasters selvbruner i ansigtet. Labertines er klart den bedste indtil nu.

Test af forskellige selvbrunere. I år har jeg så gjort det. Givet mig i kast med selvbrunere. For at undgå de kræftfremkaldende stråler fra solariet. Selvom jeg tidligere næsten har været afhængig af det. Jeg er i forvejen ret bleg så det har taget mange timer i solariet for at bare få lidt kulør. Så for og være sikker på hurtigt og risikofrit og få en lækker kulør, har jeg investeret i selvbrunere. Jeg har endda nået og investere i 5 før jeg fandt en god en.

Jeg prøvede først en fra Bioterm, som klistrede i flere timer efter den var lagt og den var svær og ligge på, mest af alt fordi cremen var næsten gennemsigtig, så man fik grimme plamager.

Derefter prøvede jeg Sunspa`s Tan-in-a-can både den Orgianle og Chocolate. Det var en spray, og jeg egnede mig ikke til og lægge den. Den var svær og spraye pæn og det lignede mere bare, jeg havde en masse blå mærker på mine ben. Der var dog den fordel den tørrede hurtigt.

Jeg faldt så over Lancaster`s Easy Bronze, der mindede om en solcreme, når man sprøjtede den ud. Så det var lidt svært og fornemmer hvor meget man lagde på. Den gav en let glød.

Til sidst og ikke mindst prøvede jeg Vita Libertine`s selvbruner. Der var rigtig nem og lægge og resultatet var rigtig flot. Dog ser den ved første øjekast ret mørk ud, men når den først er lagt ser den ikke så mørk ud. Jeg fik en rigtig lækker kulør og ingen plamager. Den eneste ulempe var den tørrede min hud en hel del og jeg fik lidt plamager i ansigtet. Så jeg bruger Lancasters selvbruner i ansigtet. Labertines er klart den bedste indtil nu. Men jeg har endnu ikke fundet the one. Men jeg fortsætter igen til næste sommer <3 Må jeres selvbrunere og summertan være med jer <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.