The private collection

Indlægget indeholder reklamelinks
Reklamelinks er markeret med *

The private collection

The private collection

The private collection

Jeg elsker lingeri, som er lidt ud over det sædvanlige. Måske er det også derfor,jeg er så vild med Hunkemöllers* Private Collection? Jeg elsker at det ikke ”bare” er undertøj, men det bliver til en form for kropskunst og det synes jeg er virkelig smukt. Det er ikke skabt ud fra, at det skal være praktisk og holde ting oppe og på plads, men med et æstetisk mål for øje. Kroppen er sat fri og skal have love til at være, som den er og udtrykke sig.

Bodyen* kom i en lille fin æske og er intet mindre en bunke sorte snore. Jeg stod og legede kluddermor et godt stykke tid, inden jeg havde fundet hoved og hale i det hele. Men sådan er det ofte med meget af det lingeri, der er en masse snore i. Man bruger massere af tid på at finde hoved og hale i det og når man så endelig har gjort det, kommer næste mysterium. Hvordan skal det på?

Jeg er rigtig glad for bodyen. Kvaliteten er rigtig god. Meget af det lingeri der hører ind under kategorien seduction wear er ofte i mystiske størrelser, som ikke sidder godt og er i en ringe kvalitet. Men bodyen er virkelig behagelig at have på da størstedelen af alle snorene kan ændres i størrelserne, og snorene hverken skær eller er ubehaglige mod huden.

Bodyen er bar hen over barmen og er også bundløs, jeg har bare valgt at tage en g-streng og bh på indenunder, da jeg synes det smukke ved den var alle snorene.

Mys

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.