The working girl outfit

The working girl outfit

The working girl outfit

The working girl outfit

The working girl outfit

1.Blazer 2.Top 3.Shorts 4.Sandaler 5.Taske 6.Nipplecovers 

Sættet idag er inspireret af et lidt mere working girl outfit. Jeg forstiller mig, at det er sådan noget man ville have på, på et kontor af en eller anden art.

Toppen og shortsene er egentligt meget casual i sig selv, men blazeren og tasken gør det sådan lidt business agtigt.

Outfitet er især inspireret af, at jeg jo lige er startet i praktik og jeg sagtens kunne forestille mig, at have det på en dag, hvis solen altså lige skinner. Der er jo stadig et par måneder endnu hvor vejret, kan nå at blive godt, så vi kan komme efter den regnfulde sommer. Sættet er også ret praktisk, hvis man cykler på arbejde, da en nederdel som regel er et no go når er på cykel.

Jeg er især glad for tasken, da det er den eneste taske, jeg har, som er i rigtig læder. Den her taske er af krokodille læder og er købt hos et antikvitet. Så den er vintage, hvilket vil sige den også skal have lidt ekstra kærlig pleje. Jeg er ret øm over den selvom, den ikke har været mega dyr. Men når man køber noget, som er ret gammelt og som du ikke bare kan købe en ny af, hvis den går i stykker, bliver jeg lidt pylret.

Til toppen er det ideelt at bruge nipple covers i stedet for en bh, da jeg synes bh stropper godt kan ødelægge toppens udtryk lidt. Jeg bruger ikke bh indenunder sådanne toppe, for selvom, man har en stropløs bh på indenunder, har jeg stadig følelsen af, at noget er ved at falde ned. og så tænker jeg over det hele dagen.

Billederne belyser ret godt hvor bleg jeg er. Jeg håber min bleghed, kan skåne mig for en masse rynker, når jeg bliver ældre. Man bliver nød til at finde de positive sider, ved at være så bleg. Embrace that paleness!

Der er ikke noget af outfitet, der er nyt, det er dog alt sammen fra hm. Jeg har lagt link ind til items, der minder om, som i kan tjekke ud.

Hvad synes i om sættet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.