Tips til at finde unikke skjorter på nettet

Tips til at finde unikke skjorter på nettet

Jeg elsker skjorter med barok print! Jeg synes de er så flotte. Især Versace er kendt for at lave de smukkeste skjorter med barokprint. Men da jeg ikke lige føler jeg har budgettet til, at give et par tusind kroner for en skjorte har jeg i stedet været så heldig, at finde en skjorte fra en Røde Kors genbrug. Jeg gav kun 30 kr for den, så det var jo virkelig et kub! På billederne har jeg valgt, at style den til et rødt sæt og bundet den på en afslappet måde, så den næsten  ligner noget, man mere ville have på ved stranden.

Men hvis man ikke lige føler for at stave rundt i en masse genbruger, og gerne vil købe brugt tøj på nettet kigger jeg virkelig tit på Esty. Der kan man finde mange håndlavede ting og vintage tøj. Så hvis man gerne vild fylde sin garderobe med unikke ting, så er det virkelig et fantastisk sted. Jeg bruger det rigtig meget, når jeg har et eller andet specifikt jeg leder efter. Eks. barok skjorter i dette tilfælde, men det kunne også være vintage kjoler eller lingeri der er lidt mere unikt.

Tips til at finde unikke skjorter på nettet1.Beyond Retro (169,-) 2. Etsy: Really Dope Vintage( 232,-) 3. Beyond Retro (186,-) 4.Etsy: JUNKKYARD (255,-) 5. Etsy:artjectiveBvintage(523,-) 6. Etsy: The Garden Of Vintage (278,-)

Jeg har fundet en række forskellige skjorter med barok print fra nogle profiler på Etsy, som jeg selv ofte kigger på. Flere af siderne har også en masse andre fede vintage ting, som hel sikkert er værd at tjekke ud. Jeg kan dog ikke lige garantere, at de skjorter jeg har sat link ind til faktisk stadigvæk er der, da de hurtigt kan blive købt. Etsy er hel sikkert en lidt anden måde at shoppe genbrug og vintage på. Og også rigtig sjov da man nogle gange finder nogle ret skøre ting.

Mys

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.