Trusser i hamp fra WAMA

Betalt Indlæg

Indlægget indeholder reklamelinks
Reklamelinks er markeret med *

Trusser i hamp fra WAMA

Trusser i hamp fra WAMA

Trusser i hamp fra WAMA

 

Det meste af alt det lingeri du finder her på bloggen, er i sarte farver og i fine blonder og er desværre ofte lavet på en måde, der har afsat et negativt aftryk på de mennesker og det miljø der har været involveret i processen. Ikke at jeg stopper med, at købe det af den grund, også fordi der desværre ikke findes så mange alternativer for en lingeri elsker som mig.

Men jeg vil godt slå et slag for disse trusser jeg har modtaget fra wamarunderwear.com*. For nu bruger jeg faktisk andet end fine trusser i sarte blonder. En gang imellem er det rart, at hoppe i noget der er virkelig behageligt og varmer lidt mere end et par g-strenge. Og som faktisk også er produceret på en mere bæredygtig måde. Wamas trusser er GOTS certificeret hvilket garantere en miljømæssigt og socialt ansvarlig produktion gennem hele forsyningskæden.

Wamas trusser er hovedsagelig lavet af hamp, men indeholder også økologisk bomuld og spandex. Hamp er et godt materiale, da det er slidstærkt og både holder en varm i kulden og samtidig virker afkølende på kroppen om sommeren. Hamp vokser også utrolig hurtigt og kræver ikke pesticider. Så der er en del fordele ved hamp.

De er rigtige behagelige at have på og passer fint i størrelsen. Jeg bruger normalt s og en s sad super fint. Og så koster 20$ hvilket svare til ca 130kr. Hvilket jeg synes er en udmærket pris. Du kan finde dem HER*.

Hvad er vigtigst for jer når i køber underbukser? Pasform? Pris? Eller om de er bæredygtige?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.