Udvid din lingeri horisont: Seduction Wear

Udvig din lingeri horisont: Seduction wear

Der kommer til at være en serie på bloggen der kommer til at hedde ”udvid din lingeri horisont” hvor jeg vil tage et tema op hver gang. Det kan være temaer som økologisk lingeri, handmade lingeri, sexet lingeri, upcoming lingeri brands, vintage lingeri, latex lingeri, lingeri på budget eller noget hel andet.

Det første vi kigger på bliver seduction wear- lingeri der er lavet til at forføre . For selvom man skal bære lingeri for sin egen skyld, er der jo også de tider, hvor man gerne vil have lingeri på for en andens skyld. Jeg har fundet to sæt lingeri brands/kollektioner der passer i denne kategori, det ene er high end og det andet er på budget.

Det første sæt er fra mærket Bordelle. Bordelle er et britisk mærke der laver seduction wear med inspiration fra S&M. Skaberen af brandet lavede dette lingeri, da hun synes der manglede seduction wear som faktisk var i god kvalitet, da meget af det man kan få, er lavet i en ringe kvalitet og uden fokus på detaljerne. Den første kollektion blev lanceret i 2009 i Selfridges i London. Lingeriet er håndlavet og der bliver brugt materialer så som silke, satin og sågar guld i nogle af hendes kollektioner. Derfor den høje pris på lingeriet. Jeg er virkelig forelsket i lingeriet og elsker referencerne til S&M, desværre ligger det ikke i en prisklasse, som jeg ikke kan være med i.

Bordelle bliver forhandlet inde på til eksklusivtlingeri.dk som forhandler eksklusive lingeri mærker.

 

Udvid din lingeri horisont: Seduction Wear

Bordelle: Bodice BH: 4.199kr Trusse med hofteholder: 1.949kr

Udvid din lingeri horisont: Seduction Wear

 Hunkeöller: Bøjle BH: 269kr Hofteholder: 219kr Trusse: 159kr

Hvis man skal kigge på andre brands der sælger seducution wear i en fornuftig kvalitet og til en budgetvenlig pris er det værd at se sig om efter Hunkemöllers Private Kollektion. Hunkemöllers Private kollektion består af sexede bher, trusser, hofteholdere, gennemsigtige natkjoler, korte bodies, catsuit, øjenmasker, stay-ups, håndjern og piske.

Hunkemøllers Private Kollektion er en af mine yndlings kollektioner, fordi jeg for første har en udødelige kærlighed til Fifty Shades, og jeg elsker at kollektionen tør at skille sig ud. Generelt er jeg vild med lingeri der tør skille sig ud.

Jeg kunne sagtens nævne flere brands og forhandlere der sælgere seduction wear, men dem må vi tage en anden gang.

Hvad synes i om lingeriet?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.