Ultimativ budget! Skønhedsprodukter til under 50kr

 

Ultimativ budget! Skønhedsprodukter til under 50kr

Nå, men nu er jeg efterhånden ved at være bagud med alle mine planer. Jeg har altid lange lister hængende, med alle de ting jeg skal nå. Nu fik jeg heldigvis afkrydset en stor en af dem igår, da jeg fik en praktikplads! Uhhh! Så jeg fejrede det ved, at se film igår i stedet for at gøre rent haha. Men jeg kommer nok til at skrive et mere uddybende indlæg om det en af de næste dage. For det her indlæg skal egentlig handle om noget hel andet.

Nemlig skønhedspordukter på budget! Og jeg mener virkelig det billigste af det billigste, man kan finde! Jeg er meget nærig så alle tingene er valgt ud fra Michelles Nærigsheds Standarder, og jeg er sikker på, at der er nogle derude, der er lige så nærige, som mig som muligvis vil værdsætte mine tips.

Men når prisen har første prioritet, er der som regel ofte nogle ting, man bliver nød til at gå på kompromis med. Både ting som design og chancen for at der kan være nogle kemikalier, selvom det er der ofte alligevel. Men følelsen af luksus må udeblive når prisen er det vigtigste. De produkter jeg har fundet, er fra mærket Cien fra Lidl fordi de er billig billig! Jeg havde egentlig også tænkt mig, at anbefale en make-up fjerner fra Normal, men den fik jeg ondt i øjnene af at bruge..så ja man kan sku nogle gange være uheldig, når man sættet prisen først. Og nogle gange er man rigtig heldig, at finde nogle produkter som bare fungere rigtig godt.

Ultimativ budget! Skønhedsprodukter til under 50kr

Den første ting jeg vil anbefale er, skraberen fra Cien til en pris på ca. 35 kr. Det er en ganske udmærket skraber, som har holdt indtil videre over en måned. Der følger et lille etui med til, som er omkring hovedet på den. Det er skide smart for at sige det ligeud. Når man er på farten, er det super nemt, at have den med.

Ultimativ budget! Skønhedsprodukter til under 50kr

Make-up fjerneren koster ca. 19 kr Lidl, hvilket er meget billigt, når man tænker, der er 200ml i. Plus den har en virkelig smart pumpe, så når man tager låget af, skal man bare trykke ned på den, med sin vatrondel, Jeg synes faktisk, at det er ret smart. En ganske udmærket make-up fjerner, som jeg har brugt lidt over et år nu.

Ultimativ budget! Skønhedsprodukter til under 50kr

Og så den sidste, nemlig mascaraen, jeg ved ikke om de stadig forhandler den, da de en gang imellem laver nye makeup kollektioner, men i hvert fald, var jeg ret imponeret. Jeg havde ikke regnet med, at den var særlig god, men jeg fik fine lange vipper uden klumper, og til en pris til 25kr så er det jo billig billig. Generelt hold øje med deres makeup kollektioner, de er super fine og super billige!

Det var lidt af Michelles ultimative skønheds tips, håber i synes om indlægget!

God Weekend

Mys

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.