Vintage til julens fester

Vintage til julens fester

1.Turtleneck 2.Kort jakke 3.Øreringe 4.Taske 5.Kjole 6.Turban 7.Kjole 8.Bluse 9.Kjole

 

Hvorfor købe nyt, når man kan købe vintage?

Perler, guld og sølv er perfekt til julens fester. Især hvis man kigger efter vintage, kan man finde rigtig mange skønne ting.

Jeg elsker vintage. Ikke at jeg har lyst til at et helt outfit, skal udstråle en bestemt periode, men jeg synes at alle stilperioder har noget specielt over sig og nogle træk som stadig ser skønt ud og som stadig fungere godt. Det praktiske ved vintage er, at det er for gammelt til at være umoderne. Der er selvfølgelig noget, der er mere prangene end andet og noget der er flottere end andet, men sådan er det jo med alt.

Perlebroderi er virkelig smukt og får det meste tøj, til at se lidt mere eksklusivt ud. Så hvis man elsker perlebroderi,  kan man finde mange smukke vintage items. Især den korte jakke med guld broderi, er super fin. Den er elegant og ikke for prangene.

Alle tingene er fra webshoppen Beyond Retro, som er en engelsk hjemmeside, der sælger massere af lækkert vintage tøj, sko og accessories. Alle tingene er grundigt beskrevet med mål og hvilken stand der er i, så man får en realistisk fornemmelse af hvordan tøjet er.

Jeg har endnu ikke købt noget derindefra, men jeg overvejer det virkelig meget. Især den sorte turtleneck med sten i halsen synes jeg er virkelig fin, fordi den både er simple, men alligevel har den noget ekstra over sig.

Hvis i er vild med nogle af tingene, er det med at skynde sig derind da tingene nogle gange hurtigt bliver udsolgt.

Hvad er jeres bedste vintage fund?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.