White underwear from Nedergaard Intimates

White underwear from Nedergaard Intimates

White underwear from Nedergaard Intimates White undewear from Nedergaard Intimates White underwear from Nedergaard Intimates White underwear from Nedergaard Intimates

Her

Så kom undertøjet hjem fra Nedergaard Intimates. Jeg er hel forelsket i det. Det er blevet lige som jeg havde håbet. Jeg var virkelig i tvivl, om det skulle have været i sort istedet for hvidt men, jeg er faktisk rigtig glad for, at det blev hvidt. Jeg elsker stropperne markere ens former og giver en blikfang på de områder, hvor man trænger lidt til det. Nu har jeg ikke en så stor barm så stropperne får den til at synes lidt større. Stropperne i trusserne var egentligt ikke beregnet til at sidde hel oppe i taljen, men skulle i virkeligheden bare sidde som almindelige trusser. Men det er meget mere flatterende de sidder i taljen. Sættet er kommet til at hedde “Loli” efter Lolita. Det er både uskyldigt med den hvide farve, og sexet med stropperne der fremhæver formerne.  Det repræsenter de forskellige sider, man har som kvinde. Både en uskyldig og anstændig side, men også en mere fri og løssluppen side.

Det er så fint, jeg næsten ikke kan få mig selv til at tage det på til hverdag. Især når det også er lavet i hånden. Så bliver jeg ekstra øm over det. Det er bare som om, det fortjener at blive båret til lidt finere lejligheder end en kedelig hverdag. Selvom det selvfølgelig ville peppe hverdagen lidt op.

Vi designede 2 sæt sammen og det er kun det hvide der er færdigt, da der var en del flere ting til det andet, hun først skulle bestille hjem. Så jeg venter i spænding. <3 Og når det røde sæt kommer, får i også nogle billeder af det, og så får i også muligheden for at vinde et sæt undertøj! Så glæd jeg <3

I kan tjekke Mettes undertøj ud på instagram her og i kan tjekke priserne ud på hendes Etsy profil her. Jeg er hel vild med Mettes undertøj, det er ikke særlig dyrt og man får det jo special syet, så man har også mulighed for at sige, hvordan man gerne vil have det.Og hun er også hurtigt til at få det syet og få det sandt afsted. Så det er rart man ikke skal vente i evigheder <3

Kan i lide undertøjet?

[wpsr_facebook]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.