You just got Kenzoed!

Betalt indlæg

Det simpelt, det råt, det feminint.

Millium.dk sælger alle de nyeste trends fra en masse lækre mærker som fra bland andet Kenzo. Jeg har altid været vild med tigeren, som i den nyere tid er blevet deres varemærke. De er kendt for at lege med farver og være eksperimenterende.

Det jeg fandt inde på Milium.dk passede ret godt ind i den nordiske stil. Det var enkelt, med deres ikonisk tiger, i adskillige afskygninger på deres items. Deres sortiment er storset sort/hvidt, men lyserøde hættetrøjer og espredrillers bryder de ellers nordiske farver. Deres lysserøde vare sætter et mere feminint præg på dere sortiment.

Jeg er især vild med deres hættetrøjer. Jeg bryder mig normalt ikke om kæmpe hættetrøjer, da jeg føler mig lidt som en elefant, når jeg har lidt større hættetrøjer på. Generelt foretrækker jeg stramt tøj faktisk. Men Kenzos hættetrøjer er ret fede. Og meget feminine, og med tigerhovedet bliver den alligevel rå.

Trøjerne er ret dyre, men de er heller ikke på samme måde præget af de trends, der er lige nu. En simpel sweatshirt, kan man altid bruge. Og den er tidløs. Mange designer brands laver tøj som er trend basseret. Jeg prøver selv at vende mig af med, at købe tøj der er for trendbasseret da, jeg ikke kommer til at bruge det særlig længe. Så hellere investere i noget tøj, som måske er dyrere, men som har en længere levetid.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.